Utstilling - Kunstner fra Kenya

9 mai 2019 18:00
2 jun 2019 15:00
Etc/GMT-1

Velkommen til åpning av kunstutstilling: Safari ya Sanaa kl. 18.00

'Safari ya Sanaa' er kiswahili og betyr kunstreise.

Utstilling er med unge afrikanske kunstnere. De er med i MyTribeIsArt, et tiltak utviklet av ManGo Development. Målet for tiltaket er å løfte opp unge kunstnere som ikke har en plattform eller midler til å få presentert sin kunst. I 2018/19 har de allerede gjennomført tre utstilling i Kenya for bildende kunst og én dansefestival.

ManGo Development er en non-profit forening som bidrar til utvikling i Afrika. Et av største prosjekt er MyTribeIsArt for å støtte kunstnerne i læringsprosesser og i å få seg inntektsbringende arbeid.Dei støtter FNs bærekraftmål for å utrydde fattigdom, bekjempe ulikhet og stoppe klimaendringene innen 2030. De mener at kunstneriske budskap kan gi viktige innspill og samtaler i dette arbeidet.

En viktig grunn til at de tar kunsten deres til Norge, er å bidra til at unge kan skaffe seg arbeid der de bor og ikke vurdere å risikere livet ved å migrere ut av landene sine på jakt etter arbeid. Arbeidsledigheten er stor i mange afrikanske land. Vi ønsker å bidra til arbeid og håp.

Faste åpningstider hver mandag, torsdag og fredag kl. 10-15.

Om Frida hansen

Om Frida hansen

Leie lokaler

Frida Hansens hus har rom til leie for kunstnere. Du kan også leie rom til lukkede selskap.

Les mer

Omvisning

Vi tar gjerne i mot grupper og skoleklasser for å fortelle historien.

Les mer